VLOG: Avon Beauty Blog Day

* VIDEO JE NA KRAJU POST-A; ali prije toga pogledajte slikice i pročitajte malo o Avon Beauty Blog Day-u! 

masica

Kada su objavili datum Beauty Blog Day-a, moram priznati da me je uhvatilo trenutno uzbuđenje. Znati da ćeš upoznati osobe koje pratiš, lajkaš, komentiraš i s kojima djeliš jednaku ljubav prema kozmetici poprilično je uzbudljivo. No imala sam mali strah jer je meni bio prvi put da sam se prijavila na Beauty Blog Day. Većini je to bio drugi ili treći i znaju se odprije. Mislila sam si- s kim ću pričati, kako nekome prići, hoće li samnom netko htjeti popričati…? Bila mi je zbrka u glavi. Ali kada je došao taj dan, jako sam se veselila i uglavnom su svi strahovi nestali i ostalo je samo uzbuđenje.

Čim sam došla pred restoran Spoon u Hypo Centar srela sam kolegicu Mariju koja osim bloga vodi lokalni portal ONAvoli.com. Odmah smo krenule u razgovori zajedno se popeli u dvoranu.

Tamo nas je čekao fini doručak.

DSC_0241 DSC_0242 DSC_0243

DSC_0275 DSC_0274 DSC_0279 DSC_0244

Nakon što smo se napapale, krenuo je raznolik program. Najprije su nas pozdravile izvrsne organizatorice Ana Popović Kišur i Mirela Vrbanc s portala Ogledalo. SVE POHVALE za cijeli Blog Day. Bilo je toliko ugodno i sve savršeno organizirano. Predavanja su bila korisna, zanimljiva i baš sam puno naučila. Najzanimljivije mi je bilo predavanje i edukacija za blogerice. Pošto sam među novijim blogericama, bilo mi je super čuti mišljenja o zaradi od bloganja. O tome se diskutiralo na okruglom stolu  na kojem su bili suočeni blogeri i brandovi.

DSC_0269 DSC_0261 DSC_0286 DSC_0288

Moram izdvojiti ( svoju slavonku :)) Luciju Josipović iz Avona koja me je iznenadila potpuno opuštenim pristupom i pozitivnom energijom. Pošto je Avon uključen u razne projekte borbe protiv raka dojke, još jednom nam je ukazala na samopregled i redovne preglede kod liječnika.

DSC_0262

U pauzama smo se upoznale sa raznim sponzorima:

Avon

DSC_0295

Matrix

DSC_0257

Maybelline

DSC_0256

Biobaza ( dobili smo i poklon vrećice sa novim proizvodima na bazi peršina; njih ću vam pokazati u ”New In” videu )

DSC_0259

 

biobaza

( * PREUZETO S FACEBOOK-A BIOBAZA

 

Foreo ( uređaj za čišćenje lica)

DSC_0245

Za kraj je bilo proglašanje pobjednice, a to je potpuno zasluženo bila Sara s bloga Sara’s Magical World! Bravo Sarice!

DSC_0306 DSC_0301

DSC_0311

 

( Sara i ja 🙂 )

Ostale slikice s blogericama što sam uspjela uhvatiti imate na mom INSTAGRAM i FACEBOOK profilu. Ostale cure ćete vidjeti u videu. Prije nego smo išle doma dobile smo pune vreće raznih poklončića. A što smo točno sve dobile, vidjet ćete u ”New In” videu!

Hvala svima na upoznavanju, divnom druženju i super organizaciji.

I ZA KRAJ VLOG U KOJEM VAS VODIM NA AVOM BEAUTY BLOG DAY:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *