Badoo: Trikovi za online upoznavanje

Nekako sam se uvijek odupirala aplikacijama za upoznavanje ljudi. Ali zbog načina života preteško je pronaći dečka. Više nije ni problem kakav je netko, nego gdje uopće upoznati tog NEKOG.

Puno puta su me prijatelji pitali, pa Mašo zašto si ne instaliraš Badoo– najveću svjetsku mrežu za upoznavanje ljudi. I rekla sam sama sebi, ok Mašo, ajde bar isprobaj. Ne znam ništa o tome, pa sam zato pitala jednu svoju kolegicu, koja je koristila Badoo, da mi kaže neke trikove za početnike!

1. Profilna slika treba opisivati baš tebe.

Stavi neku otkačenu fotografiju zbog koje će ljudi htjeti ući u tvoj profil i pogledati ostale fotke. Nabaci makeup u količini kako i inače stavljaš. Nemoj pretjerivati ako se inače ne šminkaš, jer ako si i kliknete i nađete se uživo, možda ćeš mu biti čudna. Stavi malo ruža, maskare i rumenila. Nasmij se i opali selfie. Ono što je super kod Badoo aplikacije je što nitko ne može lažirati svoju profilnu fotografiju jer postoji opcija potvrđivanja profila. Napraviš selfie u aplikaciji i sam softver verificira da ste to zaista vi. Baj baj fejk profilima 😀

2. Kod postavljanja profila, nemoj odavati previše podataka

Adresu nije pmatno stavljati. Broj mobitela je opcionalan. U opis profila stavi ono osnovno- ime, broj godina i grad iz kojeg dolaziš, neke hobije i ono u čemu uživaš. To je sasvim dovoljno za početak. Uvijek postoji i opcija video calla za još bolje upoznavanje i verifikacija profila kao što sam i ranije spomenula.

3. Budi uporna! 

Postoji vjerojatnost da nećeš kliknuti s prvim kojim se nađeš. Bitno je razbijati strah od upoznavanja. Ako vam ne upali prvi puta, budi iskrena i reci da očito to nije to. Imaš još puuuuno opcija za dejtanje. Nemoj da te prvo iskustvo odmah pokoleba. Aplikacija broji više od 368 milijuna prijavljenih a broj raste iz minute u minutu- dakle šanse su ti OGROMNE. Točno možeš vidjeti kome si se svidio, tko te lajkao tko ti je napisao poruku, kome se sviđaš. Zaista te aplikacija vuče da ostaješ na njoj i da među tim milijunima pokušaš pronaći onog za sebe.

4. Badoo ne moraš koristiti samo za dejtanje.

Pri postavljanju aplikacije, pitaju te za što si zainteresiran. Druženje ili dejtanje. Ako se bojiš dejtanja, kreni sa druženjem, pa tko zna gdje bi te to moglo odvesti. Općenito je super zabavno biti na aplikaciji jer se stalno netko novi pojavljuje, lajka ti, šalje poruke, pa opcije swipe-anja. Sve skupa je baš fora doživljaj.

5. Ono najzanimljivije

Kada putuješ, pronađeš preko aplikacije neku zanimljivu osobu koja te može provesti kroz grad, upoznati te sa nekim lokalnim zanimljivostima, odvesti u najbolje restorane. Upoznaješ ljude koje inače nikad ne bi upoznao a možda postanete i najbolji prijatelji.

Eto, za sve one koje ne vjeruju da će ikada ikoga upoznati jer nemaju vremena, ovo je zaista dobar način za pokrenuti se. Tko zna, možda se tamo nalazi tvoja srodna duša koju će ti donijeti Badoo ovog Božića pod bor <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *