Napokon sam se uspjela riješiti dlačica!

U petom mjesecu dobila sam Philips Lumeu Prestige na korištenje. Moram priznati da sam bila pomalo skeptična jer nisam vjerovala da postoji uređaj koji uklanja dlačice. I to na kauču dok gledaš serije na televizoru.

Plašili su me svjetlosni impulsi, jako. No kod prvog korištenja uređaja i samog testiranja vidjela sam da to nije ništa strašno.

POGLEDAJTE KAKO SE KORISTI UREĐAJ:

Što mogu reći nakon njegovog korištenja? LJUDI, POSTOJI UREĐAJ KOJI UKLANJA DLAČICE! Ovdje možete vidjeti kako su moje dlačice potpuno nestale na nekim mjestima nakon samo nekoliko korištenja! Mogu reći kako je potpuno učinkovito:

ipl2 ipl1

Piše da je uređaj još više učinkovit kada imaš tamnije dlačice, jer taj svjetlosni impuls djeluje na pigment. Ja sam uglavnom koristila uređaj na jačini 4 na nogama i pazuhu. Na tom broju sam osjetila lagano peckanje i val vrućine ali ništa prebolno. Na bikini zoni sam koristila ga na broju 3. Uređaj sam koristila sjedeći na svom kauču, gledajući serije. Nakon samog tretmana, lagano su me peckala područja na kojima sam obavljala tretman, ali to peckanje prestaje nakon 20 tak minuta. Nakon tretmana nisam mazala sa nikakvim kremama jer sam se bojala da bi mi koža izreagirala nakon tretmana. Također ono što je bitno – nisam imala uraslih dlačica. Svi znamo koliko to može biti bolno.

Pročitaj OVDJE više o samom uređaju.

Ono gdje sam najviše vidjela koliko zapravo djeluje je na moru. Inače sam si svaki drugi dan morala brijati bikini zonu a nakon korištenja uređaja u 7 dana sam možda samo jednom popravila. Isto tako i noge. Tu sam vidjela pravo djelovanje!

Kada zbrojite svoje utrošeno vrijeme u kozmetičkim salonima, silne tretmane na koje bi morali potrošiti novaca, vremena i živaca, Philips Lumea je definitivno bolja zamjena i bolje utrošen novac! Ja sam ga koristila nedjeljom navečer kad sam se svježe otuširala i obrijala.

DSC_0032 slika-zaslona-2016-11-22-u-19-52-34

Ako imate problema s dlačicama ovo je uređaj za koji bi vam preporučila da si izdvojite novac. Neće ih ukloniti trajno ali ćete vidjeti ogromnu promjenu.

 

Cijenu uređaja pronađite OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *