Napokon ću imati gustu kosu?

Kosa je ženin najljepši ukras- totalno se slažem s tim! Ako imaš čistu i urednu kosu, ne treba ti nikakav make-up. Nekada sam imala gustu i dugačku kosu. No, onda su pomalo došle sijede, zajedno sa mojim hirovima rezanjem kose i farbanjem. Ona gusta kosa se više nikada nije vratila.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zato sam bila jako uzbuđena kada su mi se javili iz Watermans brenda i rekli da bi voljeli da isprobam njihove proizvode za rast kose. Njihovi šamponi ne sadrže sulfate i parabene zato kosi omogučuje njegu koja joj i treba.

Ono što me posebno potaklo za isprobavanje je to što je u zadnje dvije godine Watermans najprodavaniji proizvod za rast kose na Amazonu u Velikoj Britaniji i šampon br. 1 u prošloj godini.

KLIKNI NA NJIHOV WEBSITE: https://watermans.hr/

Odlučila sam ga odmah početi koristiti i snimiti vam video o tome kako se koristi.

Njihovi proizvodi sastoje se od šampona, balzama i tonika.

Šampon za rast kose Watermans ne garantira samo brži rast kose već i gušću kosu. Također može pomoći kod problema sa vlasištem koje mogu uzrokovati gubitak kose.

Kupci sa ekstenzijama iz umjetne kose također preporučuju; da je njihova kosa izgleda duže vrijeme svježa ako koriste šampon i balzam Watermans.

Processed with VSCO with hb1 preset

Kako djeluje šampon za poticanje rasta kose Watermans?
Sadrži tehnologiju Grow More®
* Za gušće vlasište
* Protiv ispadanja kose
* Jačanje folikula kose i pospješuje cirkulaciju u vlasištu
* Stimulira ponovni rast kose
* Rješava probleme s vlasištem
* Sadrži prirodne DHT inhibitore (Dutasterid) glavnog uzročnika ćelavosti kod muškaraca i žena

Formula se aktivira u vlasištu nakon 2 do 3 minute i nakon toga se prenosi u korjene duboko u vlasištu.
Za razliku od drugih dobro poznatih konkurenata koji na najednostavniji način dodavaju kofein u svoje šampone. Sa šampnom  Grow Me® ćete na dugi roki privrijediti jer nećete trebati veći broj proizvoda za njegu kose.
Sastojci u formuli Grow More®:
* BIOTIN spriječava otpadanje kose, povećava elastičnost i potiče rast zdrave kose.
* KOFEIN – potiče cirkulaciju u folikulu kose za novu i bržu rast kose. Kofein počinje delovati u vlasištu nakon 2 minute.
* ARGANOVO ULJE – rješava probleme s vlasištem kao što je svrbež, prhut, ekcem… Pomaže pri obnavljanju umornog vlasišta; nahrani ga i vrati u ponovni sjaj.
* RUŽMARIN (ekstrat) – potiče rast kose, djeluje antibakterijsko, vlasište očisti od otrova, poboljša cirkulaciju vlastišta, spriječava ćelavost i umirujuće djeluje na razdraženo, ljuskasto i suho vlasište sa prhutom.
* ALANTOIN – umirujuće djeluje na obnavljanje ranjenog vlasišta, ubrzava obnavljanje stanica i pomaže pri uklanjanju odumrlin kožnih stanica te s time utječe na brže obnavljanje vlasišta.
* PROTEINI VUČIKE (lupinus) (hidrolizirani) – istodobno djeluju na glavna faktora koji utječu na rast kose: krvne žile i stanični metabolizam folikula kose (omogućuje opskrbu kisikom i hranljivim tvarima potrebnim za razvoj kose).
* Vitamini i antioksidanti, kao što su H, B7, B3, C i E, jačaju kosu i imaju dobro poznati pozitivan učinak za zaštitu vlasišta.

Balzam za poticanje rasta kose – sa kolesterolom
Balzam »Condition Me« sa kolesterolom, kofeinom i ružmarinom – za sve tipove kose
Aktivna formula za sprječavanje ispadanja kose za žene i muškarce.

* Za sve tipove kose
* Obnavlja
* Njeguje i vlaži
* Revitalizira kosu
* Štiti i popravlja
* Jača kosu od korijena do vrha
* Ublažava gubltak kose
* Potiče rast kose
* Poboljšava cirkulaciju vlasišta
* Sadrži aktivnu formulu za sprječavanje gubitka kose
* Dolazi iz Velike Britanije

Processed with VSCO with hb1 preset

Upute za normalnu upotrebu: nakon nanošenja šampona isperite kosu i nanesite bazam Watermans ConditionMe. Zatim ga utrljajte u kosu od korjena kose do vrhova. Pustite ga 2 do 3 minute na kosi. Temeljito operite kosu.
Upute za dubinsku njegu kose: za dubinsku njegu kose pokrite kosu plastičnom kapom ili ručnikom. Na kosi ostavite 15 do 20 minuta. Uklonite kapu ili ručnik i temeljito operite kosu.

Grow More® Elixir tonik za kosu je snažniji koncentrat tehnologije GrowMore® koji prodire duboko u vlasište za optimalnu i usmjerenu rast kose.


Odličan je način za ubrzani rast kose između pranja. Revolucionarni tonik za kosu Elixir možete koristiti usporedno sa šamponom i balzamom Watermans.
Tonik za rast kose idealan je za osobe koje si peru kosu samo nekoliko puta tjedno a žele svakodnevni efekt šampona i balzama Watermans.

Tonik za kosu Grow More®  nanosi se direktno na vlasište i nije ga potrebno ispirati vodom. Za najbolje rezultate ga masirajte direktno na vlasište te ga tamo ostavite.
Luksuzni tonik za kosu Elixir napravljen je u Velikoj Britaniji, dizajniran je za žene i muškarce.
Tonik za rast kose može pomoći da se poveća volumen kose i poboljšava zdravlje vlasišta.
Blokira DHT u vlasištu, usporava gubljenje kose te pomaže pri obnavljanju oštećenog folikula kose.
Uz to poboljšava zdrav protok krvi u vlasištu, pomaže pri spriječavanju stanjivanja vlasi kose i hrani folikul kose koji je u mirovanju te s time sprijećava veći dio tegoba sa rastom kose.

Processed with VSCO with hb1 preset

Za najbolje rezultate preporučuje se da se šampon koristiti 3-4 puta na tjedan. Grow More®  Elixir, tonik za kosu može se koristiti svaki dan i između pranja kao hranu i osvježenje za kosu, te za poboljšanje rasta kose.

OVDJE MOŽETE DOBITI ODGOVORE NA VAŠA NAJČEŠĆA PITANJA:

https://watermans.hr/pages/pogosta-vprasanja?fbclid=IwAR2bKpjU_HC2uGw8842qZxVIXIP4ShaC0_fy6zFa1WDq3vlF_G3j4yvSqjk

Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena radi korištenja ovih proizvoda i ne mogu dočekati da podijelim svoja iskustva sa svima vama!

POGLEDAJ VIŠE O PROIZVODIMA NA: https://watermans.hr/

xoxo,
M.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *