Prvo bojanje kose u životu

Iskreno da vam kažem, nisam puno razmišljala o ovom koraku. Jednostavno me puklo i odlučula se za promjenu boje! PATIZ frizerski salon me pozvao u goste pa sam tako odlučila da ću se upravo kod njih po prvi puta bojati. I nisam požalila!

Čim sam ušla, atmosfera je bila baš ugodna i opuštena. Dočekala me je frizerka Matea Nikić i vlasnica Tatjana Jadanec.

IMG_7438 _NNF4304

Salon je jako lijep. Decentno i s puno ukusa uređeno!

IMG_6996

IMG_7007 IMG_7112 IMG_7320

Draga frizerka Matea Nikić i Alina Radusin iz Schwarzkopf Professional-a i ja smo popile kavicu i konzultirale se o tome što ćemo s mojom kosom. Bila je jednostavno preduga i bez života 🙂 Moja prirodna boja kose je bila ok, no ja sam ipak htjela neku promjenu.

IMG_5057

Pošto ja zaista nemam nikakvog iskustva u farbanju, jednostavno sam se prepustila stručnom mišljenju i iskustvu. Ne volim se puno miješati i pametovati oko stvari o kojima ne znam. 🙂 Matea mi je na prvu djelovala kao osoba kojoj se bez pol’ frke mogu prepustiti.

IMG_7374

Nakon dogovora, krenuli smo s farbanjem.

IMG_5072

Svi proizvodi koji su na meni korišteni su od Schwarzkopf Professional-a. Za izradu pramenova što prirodnijeg izgleda te s nježnim preljevanjem od tamnijeg na vrhu glave pa prema svijetlijem na vrhovima, koristili smo tri vrste boje- Igora Royal. Odlučili smo se za boju žita, nježnog karamela i lješnjaka. Koristeći se češljem za odjeljivanje, počevši od potiljka Matea je uzimala tanke prozračne pramenove pritom pazeći na oblik i anatomiju glave. U cijelom donjem dijelu kombinirali smo sve tri nijanse, ali najmanje one boje žita jer je najsvijetlija i nismo željeli preveliku razliku između gornjeg i donjeg dijela glave. Isti princip ponovili smo i na prednjim dijelovima sve do visine sljepoočnica. Na gornjem dijelu koristili smo samo boju lješnjaka kako bi se ona samo nježno ispreplela s već postojećom prirodnom bojom. Cijelu priču zaokružili smo preljevom koji je novim pramenovima dao visoki sjaj. Nakon bojanja. Matea mi je na kosu stavila BC Color Freeze- liniju za očuvanje boje i visoki sjaj.

IMG_5060 IMG_5064 IMG_5067

I voila! Evo mene s prošaranim pramenovima osvježenom i nešto kraćom kosom 🙂 Ja sam prezadovoljna, reakcije oko mene su super! Hvala još jednom vlasnici Tatjani Jadanec, frizerki Matei Nikić i Alini Radusin na ugodnom druženju i vrhunsko odrađenom poslu! <3

GOTOV COLLAGE

 

I kako vam se sviđa? 🙂  

4 komentara on Prvo bojanje kose u životu

 1. Anaviglam beauty blog
  29. siječnja 2015 at 16:09 (9 godina ago)

  Zaista odlično odrađeno i post je došao u pravi trenutak jer i sama imam dugo smeđu (nikada bojanu) kosu i sve sam hoću/neću rezati i bojati ali kako je tvoja promjena zaista veliko osvježenje mislim da sam inspirirana ;).

  Odgovori
  • Masa
   30. siječnja 2015 at 12:06 (9 godina ago)

   Ma da!! Baš je pravo osvježenje! Tako sam sretna što sam se na to odlučila 🙂

   Odgovori
 2. Ana
  29. siječnja 2015 at 14:02 (9 godina ago)

  Napokon! E sada imaš prekrasnu kosu 🙂

  Odgovori
  • Masa
   29. siječnja 2015 at 15:10 (9 godina ago)

   Napokon!!!! 🙂

   Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *