Upoznajte me!

Hellou!

OMG! Prvi tekst na mojoj stranici! Što napisati, odkuda krenuti?! 🙂

Moram vam priznati da sam jako uzbuđena zbog svoje web stranice. Puno sam razmišljala o njenom pokretanju i eto – KRENULO JE!

Prije par tjedana mi je službena facebook stranica proslavila prvi ročkas. No, to je zapravo bio rođendan početka snimanja mojih ”Beauty blogova”. Dugo mi je trebalo vremena da krenem u cijelu priču snimanja videa. Ovaj stranica je dugo čekala jer sve što radim želim da bude kvalitetno. Smatram da ne treba žuriti s ovakvim idejama i pokretanjima. Dok nisi spreman na to, bolje ne započinjati.

Kada se osvrnem na ovih godinu dana, nisam ni u snu očekivala da ću postići ovo što je nastalo od snimanja videa.

Skoro 10 000 lajkera na Facebooku, više od 1000 folowera na Instagramu, više od 1000 subscribera na YouTube-u, divne gledatelje, otkrivanje novih beauty blogova i blogerica. Hvala vam na svemu!

Što ćete čitati na mojoj stranici?

Glavni fokus će biti na videima. Pisat ću tekstove u obliku blogova, recenzija, mojih razmišljanja i općenito događaja u svom životu. Odnosno, dat ću vam priliku da zavirite u moj privatni život.

Kad smo već kod mojeg privatnog života. Imam još jedan projektić koji bi išao u tom smjeru . Jako me strah i ne znam kako će se to sve odvijati, no dosad me život naučio da ako imam imalo sumnje u neki svoj ”san”, to me ne smije spriječiti u njegovom ostvarenju. Ne smijemo se bojati isprobavati nove stvari!

Dosta o mojoj stranici, ajmo sada malo o meni 🙂

Moje ime je Maša Zibar.. Magistra novinarstva, radim na Enter Zagreb radiju. Kozmetika, šminka, beauty blogovi su stvari koje su me zadnjih godina počele magično privlačiti. Malo po malo, obuzelo me 🙂 Završila sam također i Illamasquinu školu- ”Master class u profesionalnom make-upu” i dobila internacionalni certifikat. Obožavam šminkati cure, to mi je veliko zadovoljstvo.

Evo gdje me sve možete pratiti!

YouTube bit.ly/1tgmYmG

Facebook on.fb.me/1psmJRG

Instagram bit.ly/WOpkfj

 

Eto to bi ukratko bilo to! Nadam se da ćete me i dalje pratiti i čitati a ja ću se truditi da svaki post bude što kvalitetniji i zanimljiviji.

Ljubi vas Maša!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *